Toimitsijoiden illallisella rentoa meininkiä ja huipputyyppejä, jotka ovat omalla panoksellaan edistäneet VeVen toimintaa vahvasti

09.12.2018

Veikkolan Veikot järjesti toimitsijoilleen kiitosillallisen Veikkolan vapaapalokunnan tiloissa 17. marraskuuta. Seura kiitti tapahtumalla kaikkia mukana olleita ja yleisurheilukaudella auttaneita toimitsijoita erinomaisesti hoidetuista töistä.

20181117_1826333.jpg

Veikkojen yleisurheilukilpailuissa nähtiin päättyneellä kaudella joukko toimitsijoita, joita ilman lukuisten Veikkolan urheilukentällä pidettyjen kilpailujen järjestäminen olisi ollut mahdotonta. Vapaaehtoiset toimitsijat suoriutuivat menneelläkin kaudella tehtävissään erinomaisesti – myös isommissa kisoissa – ja jokaisen panos oli todella tärkeä. 

Seuran toimitsijayhteisö on ainutlaatuinen veikkolalaisista seuran toimijoista koostuva ryhmä, jolla on intohimoa urheilun tukemiseen, oman kylän seuratoimintaan sekä Veikkolan oman ja ainoan yleisurheiluseuran toiminnan edesauttamiseen.

– Toimitsijana on hauskaa, kun saa katsoa vierestä omien lasten suorituksia ja edesauttaa kylän mittakaavassa suuren seuratoimijan tekemistä siinä sivussa sekä käydä hyviä keskusteluja muiden toimitsijoiden sekä seuratoimijoiden kanssa, toteaa pitkän linjan VeVe-toimitsija. 

Toimitsijoiden määrän toivotaan nousevan tulevalla kaudella entisestään. Toimitsijana oleminen on palkitsevaa ja helppoa. Siinä voi seurata vaikkapa omien lasten urheilusuorituksia samalla, kuten Veikoissa pidemmän aikaa vaikuttanut henkilö kertoi. VeVen kaltaisella seuralla auttavia käsiä ei voi koskaan olla liikaa.

Kiitoksena huippuhyvästä työstä päättyneen kauden toimitsijat saapuivat marraskuisena lauantaina Veikkolan vapaapalokunnan tiloihin nauttimaan VeVen tarjoamaa illallista. Ruoka oli erinomaista ja seurakaan ei hullummasta päästä. 

Tapahtumassa vallitsi lämmin tunnelma ja puheensorina täytti ruokailutilan läpi illan. Veikot ei kylliksi voi kiittää toimitsijoita heidän valtavasta panoksestaan seuralle, mutta yhteinen ruokailu ja kauden niputtaminen oli mainion yhteisön kauden päätöksenä loistava tapahtuma.

10.01.2019Torstain kuntosalivuoroon on tullut muutos
08.01.2019Zumban kevätkauden alkamisaika muuttuu
04.01.2019VeVen kevätkausi pyörähtää käyntiin!
02.01.2019Liikuntaleikkikoulusta leikkiä ja liikuntaa kevääseen!
12.12.2018Joulupukki vieraili Veikkolassa VeVen joulujuhlassa - seura jakoi palkintoja ahkeruudesta, suorituksista ja aktiivisuudesta
09.12.2018Toimitsijoiden illallisella rentoa meininkiä ja huipputyyppejä, jotka ovat omalla panoksellaan edistäneet VeVen toimintaa vahvasti
29.11.2018Kevään liikuntaryhmät avattu MyClubissa ja ilmoittautuminen on nyt mahdollista
25.11.2018SUL lisenssikäytäntö muuttuu VeVe:ssä
19.11.2018Susan Honka aloittaa VeVen toiminnanjohtajana
01.11.2018Janne Saarikko valittiin VeVen uudeksi puheenjohtajaksi seuran syyskokouksessa

Siirry arkistoon »