Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumisohjeet jäseneksi ja tapahtumiin (eli liikuntalajeihin)

Vaihdamme Seuramappi-toiminnanohjausjärjestelmän myClubiin (veve.myclub.fi), joten kaikkien VeVe:n toimintaan osallistuvien on rekisteröidyttävä uutena jäsenenä. Myös kaikkien toimintaan osallistuvien perheenjäsenten on rekisteröidyttävä ja ilmoittauduttava erikseen (eli vanhemmat tekevät lapsen puolesta). Kirjaudu ulos joka kerta tehtyäsi kunkin henkilön ilmoittautumiset.
Tarkkana tässä, ettet ilmoita itseäsi lasten ryhmään tai lastasi aikuisten ryhmään, katso kenen tunnuksilla olet kirjautuneena myClubiin! Tunnukset muistiin! Uloskirjauduttuasi tarjolla myClubin puolella on vaihtoehto "Rekisteröidy uutena jäsenenä", tästä voit jatkaa samaan tapaan esimerkiksi lapsesi rekisteröimistä ja ilmoittautumista.

Ilmoittautumislinkit löytyvät niin veve.net:in lajiesittelysivuilta (valikko) kuin myClubistakin. Suosittelemme ilmoittautumista kunkin lajiesittelysivun kautta, jossa löytyy linkin lisäksi muutakin tietoa. (Oikotie: myClubissa Tapahtumat -> [Muut] -> Suodata)

Esimerkki: Perheessä isä, äiti, kolme lasta

1. Mene lajiesittelysivulle, lue info. Sitten klikkaa ilmoittautumislinkkiä. Rekisteröidy -> täytä tietosi ja tallenna. Laita muistiin tunnuksesi ja salasanasi. Sähköpostiosoite on oltava toimiva, laskut ja tiedotteet tulevat siihen. Nyt olet liittynyt VeVe:n jäseneksi (laskutetaan erikseen).

2. Olet nyt kirjautuneena myClub-järjestelmässä. Valitse haluamasi tapahtuma (laji/kausi) joko lajiesittelysivulta tai myClubissa, klikkaa "Ilmoittaudu". Nyt olet mukana liikuntalajissasi. Saat laskun automaattisesti sähköpostiisi.

3. KIRJAUDU ULOS myClubista jos haluat jatkaa toisen perheenjäsenen rekisteröinnillä ja ilmoittautumisella. (Katso kohta 1). Valitse kohta "Rekisteröidy uudeksi jäseneksi" ja jatka tiedot täyttämällä.

4. Kolmannen (ja siitä eteenpäin) lapsen kohdalla saat lajimaksusta15€ kausialennuksen yhdestä lajista, valitse alennus laskulle. Näin tuemme useampilapsisten perheiden osallistumista.

LIIKUNTASETELIT/SALDOT/BB-SETELIT

Meillä käyvät maksuvälineenä Edenred, Smartum, Tyky ja e-passi liikuntasetelit ja -saldot. Jäsenmaksua ei voi maksaa näillä, vaan vain rahalla (laskutetaan erikseen). Lähtökohtaisesti liikuntasetelit toimitetaan Veikkolan koulun liikuntasalin näyttämölle vievän tilan postilaatikkoon (tai Kuuselankuja 5 postilaatikkoon, tai postitse, tai kirjekuoressa käteen Nallelle/Kirsille) tai maksetaan sähköisesti laskun eräpäivään mennessä, ja erotus maksetaan saadulla laskulla. Kun maksaa tällä tavalla, on tarpeen laittaa tieto vielä sähköpostitse vevemarko@gmail.com, niin vältytään turhilta kyselyiltä. Hyvä on laittaa mukaan laskun numero(t) mihin seteli/saldo kohdistuu.

SETELIT JA SALDOT OVAT HENKILÖKOHTAISIA!!! ÄLÄ MAKSA LAPSESI MAKSUJA NIILLÄ! JÄSENMAKSUA EIKÄ LISENSSIÄ EI MYÖSKÄÄN VOI NIILLÄ MAKSAA!


Henkilöt, joilla ei ole pääsyä nettiin/sähköpostia, voivat ilmoittautua puhelimitse 045-1289102 Marko tai 050-5217380 Nalle, tai kirjeitse Veikkolan Veikot ry, Kuuselankuja 5, 02880 Veikkola. Paperilaskun lisähinta on 5 euroa.


Tiedustelut: vevemarko@gmail.com

TULOSTETTAVA VERSIO