Ohjeita ilmoittautumiseen

Kaikki ilmoittautumiset tehdään (linkki->) Seuramapin kautta. Jos olet jo jäsen, kirjaudu saamillasi tunnuksilla sisään. Jos et muista tunnuksiasi, pyydä uudet sähköpostitse vevemarko@gmail.com . Mikäli olet vanha jäsen ja olet jo ehtinyt ilmoittautua ryhmiin kirjautumatta sisään Seuramappiin, se ei ole katastrofi, ylläpito korjaa asian.

Uusi jäsen voi täyttää ilmoittautumislomakkeen ilman tunnuksia, paluusähköpostissa saat tunnukset ja liityt seuran jaseneksi automaattisesti. Ilmoittautuminen jäseneksi/ryhmiin tulee tehdä kullekin perheenjäsenelle (lapsetkin omilla tunnuksilla) erikseen, jotta listaukset ja laskutus tulevat oikein. Salasanan voi kirjauduttuaan muuttaa halutessaan kaikille perheenjäsenille samaksi, sekä samaa sähköpostia voi käyttää.

Tärkeää on täyttää perhejäsenten tiedot ilmoittautumislomakkeeseen jokaisen jäsenen (myös perhejäsenten) kohdalla. Tämä voi tuntua hitusen työläältä, mutta säästää valtavasti ylläpidon työtä, ja laskut saadaan kerralla oikein. Aikaa ei oikeasti kulu paljon. (Älä välitä 'rooli'-valikosta, ei käytössä, anna olla 'Huoltaja'). Lisää kenttiä saat klikkaamalla vihreää 'plus'-merkkiä.

Kirjoita vielä 'Lisäinfo' -kenttään esim: 'Perhe Ankka: Aku Ankka, Iines Ankka, Hessu Hopo Ja Minni Hiiri'.

Valitse siis jaosto(t) ja ryhmä(t) joihin haluat liittyä ruksaamalla valikosta ja täytä perheenjäsenten tiedot ja klikkaa 'lähetä'.

Kirjautumalla tunnuksillasi sisään (valitse OMA SIVU) voit jatkossa muokata (Muokkaus) ja täydentää tietojasi, sekä liittyä ryhmiin helposti kohdasta 'Liity uuteen jaostoon/ryhmään'.


Ne mukaan toimintaan haluavat, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää tietokonetta ja/tai sähköpostia, tai ilmoittautuminen tuntuu muuten ylivoimaiselta, voivat antaa tietonsa paperilla ohjaajalle, joka toimittaa ne eteenpäin. Ilmoittautumisen vaikeudesta ei siis osallistuminen jää kiinni !!! :)