Nuorten liikunta


Hei sinä veikkolalainen nuori!

Jos etsit itsellesi mieluisia liikuntalajeja, ole hyvä ja lue seuraava viesti:


Seuramme tarjoaa vaihtoehtoja ”vauvasta vaariin”. VeVe:ssä olemme halunneet kiinnittää huomiota nuorille
suunnattuun tarjontaan. Yleisesti tämän päivän nuoret ovat fiksuja. Selvää on, että terveelliset elämäntavat, terveellinen ruoka, monipuolinen liikunta ja riittävä lepo ovat hyvän koulumenestyksen ja jaksamisen kulmakiviä.

Nuori voi osallistua mihin tahansa meidän aikuisten ryhmiin. Mutta eri asia on liikkua samanikäisten seurassa! Viime keväänä alkunsa saanut nuorten pelailuryhmä on oiva esimerkki siitä, mitä nuoret keskenään saavat aikaan.

Aikuisten ei tarvitse tähän puuttua. Ryhmässä ei tarvita varsinaista ohjaajaa, nuoret nauttivat pelaamisesta ja yhdessäolosta. Aikuiset saisivat ottaa tästä mallia!


Seuraava viikko-ohjelma on koottu erityisesti nuorille suunnatuista vaihtoehdoista:

  • maanantai: koripallo klo 18-19.30Veikkolan koulu 10-17v, yleisurheilu klo 19.30-20.30 Vk >12v
  • torstai: yleisurheilu klo 19-20 Veikkolan koulu =Vk > 12v
  • perjantai: kuntosali klo 18.30-20.30. Nuorten oma kuntosalivuoro, jossa valmentajamme Nalle opastaa tarvittaessa.
  • lauantai: koripallo klo 10-12 Vk, kaikille yhteiset harjoitukset
  • sunnuntai: ShowDance 10-14v. klo16-17 Vk peilisali. Uutuutena pallopelikerho 10-14v klo 16-17 Vk. Nuorten peliryhmä Vk klo 18-19. Toivotaan, että löytyy tarpeeksi kiinnostuneita eri ryhmistä.

Jotta voi osallistua toimintaamme, tulee nuoren olla jäsen. Jäsenmaksu on 20€ 15 v ja sitä vanhemmilta, 10€ alle 15 v. Jos seuraamme liitytään uutena jäsenenä alkusyksystä, alennetut syyskauden yksilö-ja perhemaksut
näet täältä. Ryhmäliikuntamaksua ei peritä alle15-vuotiailta. Nuorella , alle 20 v, tulee olla lisenssi, ellei hänellä ole omaa vakuutusta.


Liikunnallisin terveisin Kirsi !!!