Teematunti, esim. aerobic, latinotanssi, Lavis, tanssillinen jumppa, Zumba...

on kolumbialaisen Alberto "Beto" Perezin kehittämä kuntotanssitunti, joka on yhtäaikaa tehokas ja hauska. Tunneilla liikutaan mukaansa tempaavan latinalaisen ja kansainvälisen musiikin tahdissa eri tanssityylejä vaihdellen. Liikkeet pyritään pitämään mahdollisimman helppoina, jotta jokaisella olisi mahdollisuus kokea tanssin huuma. Zumbaliikkeet on yhdistelty monesta eri kulttuurista ja tanssilajista. Tunneilla päästään nauttimaan makupaloja mm.merenguesta, cumbiasta, reggaetonesta, salsasta, hiphopista, itämaisesta tanssista, afrosta, calypsosta, sambasta ja flamencosta. Vaihtelevien rytmien myötä Zumbassa yhdistyykin tehokkaalla tavalla kuntoilu ja tanssiminen.

Aerobic, tuttua ja turvallista, tehokasta aerobicia. Helppoja askelkuvioita, Veetä ja Grapevineja. Jokainen liikkuu oman kuntotasonsa mukaan, hypyillä tai ilman. Nautitaan musiikista ja liikkeistä. Jokaiseen tuntiin kuuluu alkulämmittely, liikkuvampi osio, lihaskuntoa ja lopuksi palauttavat venytykset! Lämpimästi tervetuloa mukaan retroon kasarimeininkiin!

Lavis® on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille.
Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba.
Opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

TEEMATUNNILLA LAJI VAIHTELEE, TUNNIN TEEMAN JA OHJAAJAN NÄET VIIKKOPÄIVYRISTÄ


Hinta: Jäsenmaksu+yksilö-/perhemaksu+ryhmäliikuntamaksu
Ilmoittautuminen: täältä.
Erityistä: Mukavat liikuntavaatteet, juomapullo, sisäkengät ja jumppamatto.
Kesällä ollaan ulkona, säänmukainen varustus,
hyvät kengät ja juomapullo. Pientä sadetta ei pelätä, kovalla
sateella ei tuntia pidetä.
Aikataulu: viikkopäivyri
Yhteystiedot: yhteystiedot