Kunniakierros Maanantaina 5.6

09.05.2017

Kunniakierros Maanantaina 5.6.2017 Veikkolan urheilukentällä klo 18

Hei!

Tervetuloa mukaan luomaan yhteishengessä kivoja koko perheen urheilukokemuksia!

Urheiluseuran toiminta on vahvasti riippuvainen jäsentensä aktiivisesta osallistumisesta. Suomen Urheiluliiton organisoima jokavuotinen kunniakierrostapahtuma on tärkeä varainkeruu tapahtuma joka voi olla joka seurassa omannäköinen.

Varainkeruu tapahtuu sponsoroinnin kautta. Sponsori voi olla yksittäinen henkilö (esim. työkaveri) tai yritys, joka sponsoroi juoksijan jokaista juostua kierrosta tai vaihtoehtoisesti kokonaissummalla. Pienin yksittäinen sponsorisumma on 15 €. Vaikka et onnistu saamaan sponsoreita olet toki silti tervetullut mukaan. Sponsorikaavakkeita saat toiminnanjohtajalta / päävalmentajalta ja ohjaajilta. Kaikki sponsorituet ovat tärkeitä, pienetkin.

Tänä vuonna julistamme kilpailun jonka voittaa se, joka kerää eniten sponsoreita! Palkintona mitali ja pieni lahjakortti paikalliseen pizzeriaan / Pikkirilli kahvioon.

Kunniakierrostapahtuma aloitetaan yhteisellä alkuverryttelyllä, johon kuuluu alkujumppa ja päivän teemaan liittyen lyhyt juoksukoordinaatio harjoitus.

Varsinainen kunniakierros toteutuu 1 tunnin aikana jolloin juoksemme/ kävelemme omaan tahtiin. Lapsille jaetaan kortit johon joka kierrokselta saa leiman.

Järjestämme kunniakierrostapahtuman yhteydessä halukkaille myös Cooper testin (12 min juoksun), jossa jokainen osallistuja voi käydä testaamassa juoksukuntonsa. VeVen ulkopuoliset juoksijoilta toivomme 10 € osallistumismaksua. Syksyllä järjestämme toisen Cooper testin jossa voidaan vertailla tuloksia.

Reippaasti mukaan isot ja pienet tähän yhteiseen mukavaan tapahtumaan. Laitetaan musiikki soimaan ja toivotaan aurinkoista säätä!

 

28.05.2017VeVen nuorille menestystä pm-otteluissa
26.05.2017Veikkolan koulla ei iltavahtimestaria
23.05.2017Yleisurheilukoulujen ulkoharkat
14.05.2017Kesän ryhmäliikuntatunnit on vahvistettu.
09.05.2017Kunniakierros Maanantaina 5.6
01.03.2017Tervetuloa mukaan kesän yleisurheiluleireille!