Piloxing

hanskat.jpgPiloxing® on yhdistelmä pilateksen pehmeyttä ja vahvuutta sekä nyrkkeilyn iskuja ja voimaa. Tunti on intervallitunti, joka vahvistaa ja parantaa kestävyyttä, nopeuttaa rasvan palamista, muokkaa ja kiinteyttää kehoa sekä vahvistaa peruslihaksistoa. Piloxing saa myös niska-hartiaseudun aineenvaihdunnan vilkastumaan ja jumit katoamaan. Tunnilla liikutaan yleisesti paljain jaloin (piloxing-sukat), mutta kengillä liikkuminen ei ole kiellettyä. Lisää tehoa ja voimaa saadaanpiloxing-hanskoilla.

Liikuntamuoto tuotiin markkinoille alun perin naisten kuntoilumuotona, mutta se sopii erinomaisesti myös miehille. Lisätietoja lajista löytyy kansainvälisiltä sivuilta www.piloxing.com.

PILOXING® Knockout

on kovatehoinen, hyppyjä, punnerruksia ja muita toiminnallisia liikkeitä sisältävä, keskivartaloa vahvistava treeni , jossa jokainen jumppaaja haastetaan ylittämään itsensä.

Tunti koostuu "eristä", joissa tehdään 3 min. kuntopohjaa rakentavia ja 2 min. sykettä nostavia, keskivartaloa vahvistavia liikkeitä. Tunti sisältää myös erikseen lämmittelyn ja jäähdyttelyn. Mukaan tarvitset
urheilukengät, juomapullon, hikipyyhkeen ja halutessasi PILOXING®-hanskat. It's sure to -- Knock You Out!

Kaikki saavat haastaa oman tasonsa mukaan itseään, kerta kerralta saavutat treenissä enemmän! Tuntia
suositellaan ehdottomasti sekä miehille että naisille, erät ovat yksinkertaisia, mutta kovia!


Vastuuohjaaja: Nalle Stenvik

Muut ohjaajat : Heidi Torp-Donner

Ilmoittautuminen: täältä.
Aikataulu: ks.kohdasta päivyrit
Tunnin ohjaaja: täältä
Hinta: Jäsenmaksu+yksilö-/perhemaksu+ryhmäliikuntamaksu
Erityistä: liikuntavaatteet, jumppa-alusta (jos on), pieni pyyhe ja juomapullo.
Yhteystiedot: ks. kohdasta yhteystiedot