zumba_logo_2_high.jpg

Zumba_kesa_2015

on Kolumbialaiset Alberto "Beto" Perezin kehittämä kuntotanssitunti, joka on yhtäaikaa tehokas ja hauska. Tunneilla liikutaan mukaansatempaavan latinalaisen ja kansainvälisen musiikin tahdissa eri tanssityylejä vaihdellen. Liikkeet pyritään pitämään mahdollisimman helppoina, jotta jokaisella olisi mahdollisuus kokea tanssin huuma.

Zumbaliikkeet on yhdistelty monesta eri kulttuurista ja tanssilajista. Tunneilla päästään nauttimaan makupaloja mm. merenguesta, cumbiasta, reggaetonesta, salsasta, hiphopista, itämaisesta tanssista, afrosta, calypsosta, sambasta ja flamencosta. Vaihtelevien rytmien myötä Zumbassa yhdistyykin tehokkaalla tavalla kuntoilu ja tanssiminen.

Kenelle Zumba sopii?
Zumban harrastaminen ei vaadi aikaisempaa tanssi- tai urheilutaustaa, vaan se sopii sekä vasta-alkajille että pidempään liikuntaa harrastaneille. Tunneilla liikutaan rennolla meiningillä ja koko kehoa kuunnellen. Tunneille tarvitset juomapullon ja joustavien vaatteiden lisäksi valmiuden pitää hauskaa!!!

Vastaava: Nalle Stenvik
Ohjaajat: Miia Ruotsalainen, Niina Mujunen
Hinta:Jäsenmaksu+yksilö-/perhemaksu+ryhmäliikuntamaksu
Ilmoittautuminen: täältä.
Erityistä: Mukavat liikuntavaatteet, juomapullo, sisäkengät ja jumppamatto.
Kesällä ollaan ulkona, säänmukainen varustus, hyvät kengät ja juomapullo. Pientä sadetta ei pelätä, kovalla sateella ei tuntia pidetä. Ohjaajamuutokset mahdollisia (seuraa Veven nettisivuja ja Facebook päivityksiä)
Aikataulu: ks.kohdasta päivyrit
Tunnin ohjaaja: täältä
Yhteystiedot: ks. kohdasta yhteystiedot