images.jpg

 

 

 ehdotus_lastenliikunta.jpg

Ohjaaja: Kirsi Penttilä

Liikuntaleikkikoulu on monipuolinen liikuntakerho 3-6-vuotiaille tytöille ja pojille, jonka tuntiohjelmat pohjautuvat lapsen liikunnalliseen kehitykseen sekä perusliikuntataitojen kehittymistä edistävään sisältöön. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja kerran kuukaudessa ovat vanhemmat mukana suosituilla perhetunneilla. Tunneille lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa, kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Tunnit ovat hyvä pohja niin tytöille kuin pojille ennen varsinaisten lajitaitojen opettelemista.

Monipuolisten tuntien lisäksi lapset saavat jokaiselta tunnilta hauskan ja liikunnallisen kotitehtävän. Kotitehtävien mukana iloinen Liikuntaleikkikoulu -toiminta kulkee kotiin asti. Myös vanhemmat saavat oman tietopaketin lasten liikunnasta. Liikuntaleikkikoulu harrastus sopii kaikille lapsille ja tukee perheiden yhdessä liikkumista.

Veikkolan Veikkojen Liikuntaleikkikoulut ovat toimineet jo kohta kymmenen vuoden ajan. Ryhmät ovat täyttyneet yleensä nopeasti, mutta toistaiseksi lähes kaikki halukkaat ovat päässeet mukaan pienen jonottamisen jälkeen.


Ohjaaja: Kirsi Penttilä, apuohjaaja Santeri Artola
Hinta: Yleisurheilujaoksen yksilö- tai perhemaksu + lapsen lisenssi
Ilmoittautuminen:  täällä.
Erityistä: Mukavat liikuntavaatteet ja juomapullo, sekä liikkarista saatava vihko mukaan.
Aikataulu: ks.kohdasta päivyrit
Yhteystiedot: ks. kohdasta yhteystiedot