Yhteystiedot

Veikkolan veikot

Toiminnanjohtaja

Johanna Artola
johanna.artola(at)
gmail.com

050 3011922
arkisin 8.00-16.00Puheenjohtaja

Arimo Bäckman
Puh: 040 721 1910
arimobackman(at)
hotmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla: 206295 kpl

 

images.jpg

 

 

 

Ohjaaja: Kirsi Penttilä

Liikuntaleikkikouluja järjestävät urheiluseurat ja muut yhdistykset ympäri Suomen. Liikuntaleikkikoulut on tarkoitettu 3-4 - sekä 5-6 -vuotiaille lapsille. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja kerran kuukaudessa ovat vanhemmat mukana suosituilla perhetunneilla.

Liikuntaleikkikoulu on monipuolinen liikuntakerho 3-6-vuotiaille tytöille ja pojille. Liikuntaleikkikoulun vahvuuksia ovat tuntiohjelmat, jotka pohjautuvat lapsen liikunnalliseen kehitykseen sekä perusliikuntataitojen kehittymistä edistävä sisältö. Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa, kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Tunnit ovat hyvä pohja niin tytöille kuin pojille ennen varsinaisten lajitaitojen opettelemista.

Monipuolisten tuntien lisäksi lapset saavat jokaiselta tunnilta hauskan ja liikunnallisen kotitehtävän. Kotitehtävien mukana iloinen Liikuntaleikkikoulu -toiminta kulkee kotiin asti. Myös vanhemmat saavat oman tietopaketin lasten liikunnasta. Liikuntaleikkikoulu harrastus sopii kaikille lapsille ja tukee perheiden yhdessä liikkumista.

Veikkolan Veikkojen Liikuntaleikkikoulut ovat toimineet jo yli 5v ajan. Ryhmät ovat täyttyneet yleensä nopeasti, mutta toistaiseksi lähes kaikki halukkaat ovat päässeet mukaan pienen jonottamisen jälkeen.

Ohjaaja: Kirsi Penttilä
Ilmoittautuminen: Ryhmään pitää ilmoittautua erikseen.
Hinta: Yleisurheilujaoksen yksilö- tai perhemaksu + lapsen lisenssi
Erityistä: Mukavat liikuntavaatteet ja juomapullo, sekä liikkarista saatava vihko mukaan.
Aikataulu: ks.kohdasta päivyritehdotus_lastenliikunta.jpg